Otkrij tajnu savršene kože

26.01.2024

14:00

Uz Skinage Collagen Cream Active i Collagen Production Intense

Današnji ubrzani ritam života, zahvaljujući stresu, nedostatku sna, zagađenju okoline, nepravilnoj ishrani i nezdravim navikama, sve ranije kreće da ostavlja trag na našoj koži. Ako u ovu jednačinu dodamo još i neizbežno starenje, dobijamo kompleksnu sliku izazova s kojima se suočava moderna žena.

Prvi na koži vidljivi problemi su suvoća, osećaj zatezanja nakon umivanja, gubitak elastičnosti, pad tonusa kože i pojava dehidracijskih linija koje na početku nestaju nakon aplikacije hidratantne kreme ili seruma, a kasnije se pretvaraju u bore.

No, uprkos ovim izazovima i prvim znakovima starenja, postoji način da zadržimo mladalački sjaj i dugoročno očuvamo vitalnost kože. Važno je uložiti vreme u pravilnu negu koja se prilagođava svim potrebama i zahtevima kože, a upravo Yasenka u svojoj Skinage Beauty liniji donosi tajnu za besprekornu, negovanu kožu – Collagen Production Cream Active i Collagen Production Cream Intense.

Skinage Collagen Production Cream Active: savršena dnevna nega

Collagen Production Cream Active, anti-age krema, sadrži hijaluronsku kiselinu kao i inovativne molekule LIFTONIN®-XPERT ECO i Dawnergy™ peptide koje:

  • aktiviraju fibroblaste,
  • klinički dokazano podstiču sintezu i proizvodnju kolagena,
  • smanjuju vidljivost bora,
  • podstiču mikrocirkulaciju i buđenje kože,
  • povećavaju elastičnost kože,
  • klinički dokazano smanjuju volumen „vrećica“ ispod očiju i skrivaju znakove nedostatka sna.

Ova bogata krema ne samo da dubinski hrani kožu, već joj vraća sjaj i hidrataciju, čime se poboljšava elastičnost i čvrstoća kože i smanjuju znakovi starenja. Zahvaljujući laganoj teksturi, pogodna je za sve tipove kože – suvu, masnu i mešovitu.

Skinage Collagen Production Cream Intense: noćna magija obnavljanja

Collagen Production Cream Intense je anti-age krema formulisana s ARGIRELIN™ inovativnim peptidom koji oponaša delovanje botoksa, a deluje na više nivoa:

  • smanjuje pojavu bora,
  • popunjava fine linije,
  • deluje na zatezanje kože vraćajući joj elastičnost.

U odnosu na Cream Active, Cream Intense sadrži veću koncentraciju LIFTONIN XPERT-a i hijaluronske kiseline zbog čega brže povećava gustoću kolagena u dermisu (drugom sloju kože), zaglađuje i duboke bore te osigurava sveobuhvatnu hidrataciju kože.

Ova moćna formula odlična je za negu zrele kože ili kao završni korak u noćnoj rutini jer podstiče intenzivnu proizvodnju kolagena smanjujući vidljivost bora, rešava teško održavanje vlažnosti, neprijatan osećaj zatezanja, iritaciju i vidljive znakove dehidratacije

Kombinacijom Cream Active i Cream Intense anti-age krema dobićete ne samo negovanu kožu, već i osećaj samopouzdanja zbog izgleda koji odražava zdravlje i lepotu. Vaša koža će zračiti mladalačkim

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite popust od 10% na vašu porudžbinu

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sva pitanja odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo rešili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.