Postići zdraviju i sjajniju kožu?

13.07.2022

10:26

Nikada nije bio jednostavan zadatak, potrebno je puno truda i pravi proizvod.

Sadržaj

  • Čime se boriti protiv starenja kože?
  • Odgodite starenje kože pomoću kolagena
  • Nega kože lica uz kolagen

Čime se boriti protiv starenja kože?

Ženama je glatka koža imperativ i znak prestiža. San je svake žene postići bezvremensku lepotu glatkog i zdravog tena, koji ostaje jednako matiran i bez bora, čak i kako stare, u 40-im i 50-im godinama, pa i nakon toga. Žene isprobavaju različite mogućnosti kako bi na dostojanstven način starile, uključujući uravnoteženu ishranu, vežbu, održavanje stresa na minimalnom nivou te zaštitu i brigu za kožu.

Starenje je deo života koji se ne može izbeći. Međutim, ono itekako može biti prijatnije i može se uživati u njemu. U potrazi za učinkovitim proizvodom koji će pomoći u zaustavljanju vremena i malo odgoditi proces starenja kože, žene su prigrlile Yasenkine proizvode, uključujući i tečni kolagen, kako bi ostvarile što više koristi. Iako se potraga za „izvorom mladosti“ odvila na Zapadu i Istoku, pravo tajno oružje u borbi protiv starenja i održavanju mladosti pojavilo se u Yasenkinoj liniji Skinage Collagen.

Odgodite starenje kože pomoću kolagena 

Kolagen u telu funkcioniše kao vrsta struktuiranog okvira za proizvodnju i obnavljanje stanica. Kad smo deca, naš procenat kolagena je najviši, zbog čega smo tako gipki i imamo tako glatku, punašnu kožu. No kako starimo, proizvodnja kolagena se usporava, zato je bitno početi uzimati proizvode s kolagenom već pri prvim znakovima starenja.

Kolagen je trenutno sastojak u mnogim kremama protiv starenja te ga dermatolozi već decenijama koriste u obliku injekcija. Jedan od novijih oblika dodataka s kolagenom je tečni kolagen, oblik od kojeg celo telo dobija najviše.

Nega kože lica uz kolagen

Unošenjem tečnog kolagena u telo nadoknađuju se gubitci kolagena u telu i on istovremeno podstiče naše telo da ubrza prirodnu proizvodnju kolagena. Time se ravnoteža između razgradnje i sinteze višestruko okreće na stranu sinteze i zaustavlja starenje kože.

Ovo su najbolji i obećavajući proizvodi s kolagenom koje Yasenka ima u ponudi.

Isprobajte ih sami i uverite se koji od njih je savršen za Vas.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite popust od 10% na vašu porudžbinu

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sva pitanja odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo rešili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.