Skinage collagen PRESTIGE 10.000 – dvostruko jača formula za dvostruko brži učinak

13.07.2022

9:23

Da li je to novi „izvor mladosti“? Može li vas ovo čudo učiniti godinama mlađim?

Proizvodnja kolagena u telu dostiže svoj vrhunac sredinom dvadesetih godina, ali nakon toga nivo kolagena počinje da opada. Rezultat je tanja, manje elastična koža, kao i drugi znaci starenja, kao što su bore, duboki nabori i opuštena područja oko usta i vrata.

Starenje smanjuje sposobnost organizma da proizvodi hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože i na kraju rezultira stvaranjem bora.

 

Sadržaj

  • Zašto tečni kolagen, a ne prah ili tablete?
  • Da li nauka podržava kolagen u tečnom obliku?
  • Zašto je dodatak ishrani Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 idealan izbor za učvršćivanje kože?

Zašto tečni kolagen, a ne prah ili tablete?

    • Veća koncentracija u obliku koji je odmah spreman za upotrebu

Pošto su u tečnom obliku, peptidi kolagena i drugi hranljivi sastojci brže dospevaju u naš krvotok, stižu do dermisa i tamo se ugrađuju u matricu prirodnog kolagena. Kliničke studije pokazuju da uzimanje 10.000 mg kolagenskih peptida dnevno tokom 6 nedelja može poboljšati hidrataciju, elastičnost i izgladiti fine linije i bore. U zavisnosti od vaših godina, potrebno je da uzimate najmanje 5.000-10.000 mg kolagenskih peptida dnevno da biste primetili vidljive rezultate.

    • Efektivna stopa apsorpcije

Najefikasniji kolagen je peptid kolagena koji se isporučuje u tečnom obliku. Tečni kolagen ima mnogo veću stopu apsorpcije jer je već pripremljen za preradu u vašem telu. Tečni kolagen, odnosno tečni kolagenski napitci su zapravo već rastvoreni kolagen, tako da ga vaše telo može brzo i efikasno apsorbovati. Kada uzimate suplemente u obliku tableta, vaše telo treba više da radi da bi svarilo pilule i izvuklo hranljive materije iz njih. To znači da su suplementi, odnosno kolagen uzet u obliku tableta teže svarljiv i sporije apsorbovan.

Da li nauka podržava kolagen u tečnom obliku?

Iako je efikasnost kolagenskih napitaka bila predmet intenzivne debate, brojne naučne studije su dokazale da konzumacija kolagena zaista može biti od koristi koži. Prema članku objavljenom u Arhivu dermatoloških istraživanja 2008. godine, uzimanje kolagena može pomoći u ukupnoj proizvodnji kolagena u telu. Godinu dana kasnije, Univerzitet u Tokiju objavio je istraživanje koje sugerira da oralna administracija kolagena može preokrenuti efekte starenja kože uzrokovane suncem. Druga studija istraživačkog instituta u Japanu 2006. godine ukazuje da oralna primena kolagenskih peptida povećava gustinu fibroblasta – specijalizovanih ćelija u sloju dermisa koje sintetišu kolagen i elastin i povećavaju proizvodnju kolagena u dermisu.

Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 dolazi u tečnom obliku u bočici od 500 ml, što obezbeđuje bržu apsorpciju i veću upotrebljivost i dugoročno doprinosi lepoti kože. Prijatan ukus šumskog voća zaslađuje dan i postaje nezaobilazan deo svakodnevice.

Zašto je dodatak ishrani Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 idealan izbor za učvršćivanje kože?

Smanjite sitne bore i vratite sat unazad

Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 je dizajniran sa fokusom na praktičnost i formulisan sa vrhunskim sastojcima. Svaka bočica sadrži najveću snagu – 10.000 mg morski hidrolizovani kolagen Naticol tip 1 pomešan sa pet ključnih sastojaka koji vole kožu. Naticol kolagen se dobija iz divlje ulovljene ribe u toplim morima i proizvodi se pod GMP uslovima. Skinage kolagen PRESTIGE 10,000 garantuje vrhunske i zdrave sastojke koji daju najbolje rezultate za vašu kožu. Uzmite jednu dozu od 50 ml tokom 6 nedelja i gledajte kako se vaša koža transformiše i postaje čvršća, punija, blistava i mlađa.

  • riblji kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C i B, mangan i cink 

Kombinacija visokih koncentracija sastojaka riblji kolagen, hijaluronska kiselina, kompleks vitamina B, mangan i cinka hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnoj proizvodnji kolagena. Sinergija svih komponenti utiče na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte i sjajnu kosu.

Uzimanje Yasenka Skinage kolagena PRESTIGE 10.000 obezbeđuje dodatni unos kolagena i hijaluronske kiseline u organizam. Naticol hidrolizovani kolagen ima klinički dokazan efekat na “anti-age” proces, stimuliše sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite popust od 10% na vašu porudžbinu

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sva pitanja odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo rešili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.