Zašto je Skinage Collagen Elegans više od brige za kožu?

Elegans kolagen za kožu

15.02.2024

11:55

da nam zadrži balans i vrati mladoliki, baršunasti izgled naše kože, savršeno bi se uklopio u našu svakodnevicu.

Naravno, pričamo o novom kolagenu s potpisom Yasenke – Skinage Kolagen Elegans.

Proizvod, odnosno dodatak ishrani koji je nastao nakon dugih istraživanja, osluškivanja potreba žena i s ciljem nastanka jedinstvene formulacije, koja će, za razliku od svih dosadašnjih proizvoda na tržištu, raznih krema i ulja, vratiti koži gradivne elemente kao i osigurati energiju celom organizmu.

Sadržaj

  • Šta je kolagen?
  • U čemu je tajna Skinage Collagen Elegansa?
  • Koji su dodatni sastojci i na šta sve utiču?

Što je kolagen?

Najzastupljeniji protein u našem organizmu je kolagen u čijem sastavu su aminokiseline glicin, prolin, hidroksilizin i hidroksiprolin. Nalazi se u mišićima, kostima, tetivama i koži, i elementarni je deo vezivnog tkiva. Izuzetno je važan za zdravlje i izgled kože i kose, kožu lica, te za zdrave kosti i nokte. S vremenom se gubi u organizmu, hrana ga ne sadrži, te ga je potrebno, s odgovarajućim dodacima ishrani, nadoknaditi.

U čemu je tajna?

Tajna je u sastavu. Za starenje kože, bore i suvu kožu davno smo već pronašle krivca, smanjenje sinteze kolagena i hijaluronske kiseline. Te dve molekule savršeno funkcionišu do naše 25-e godine a nakon toga primjećujemo kako koža tela postaje sve više suva, javljaju se bore, polako se gubi elastičnost i taj proces nastavlja se sve do dubokih bora, sivog izgleda lica i staračkih mrlja.

Kako bi to na vreme zaustavili važne su visoke koncentracije i kombinacije sastojaka koje će koži omogućiti ono najbolje. Uz to da sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tip 1, čije su molekule male i formulisane da ih naš organizam najbolje iskoristi, kolagen Elegans ne zaboravlja ni na drugu molekulu važnu za hidrataciju hijaluronsku kiselinu i donosi je u koncentraciji čak od 100mg. Hijaluronska kiselina hrani i hidratizira kolagen i omogućuje mu da se pravilno ugradi, bez dovoljne količine hijaluronske kiseline učinak kolagena na elastičnost naše kože je jako smanjen.

Samo dubinski hidrirana koža može ponovo postati elastična i glatka. Da bi proces ugradnje kolagena u naša ispucala kolagenska vlakna bio u potpunosti učinkovit u formulaciji Skinage Collagen Elegansa nalazi se i vitamin Cbiotin i ceo kompleks B vitamina te mineral vitalnosti naše kože, kose i noktiju cink. Oni zajedno omogućuju pravilnu sintezu i našeg prirodnog kolagena, ali i sprečavaju perutanje kože, jačaju kosu i nokte i podstiču njihov rast. Svi gradivni elementi delujući zajedno omogućuju našoj koži da nadoknadi ono što nam godine uzimaju i zadrži svoj zdrav i elastičan izgled. Ali kako bore nisu jedino što otkriva naše godine. Yasenka je prva odlučila da se uhvati u koštac i sa drugim problemom – nedostatak energije naše kože ali i celog organizma.

Koji su dodatni sastojci i na što sve utiču?

Ubrzani tempo života, nepravilna ishrana, sunčevo zračenje, stres, sve to doprinosi da naša koža izgleda umorno, javlja se sivilo u licu i staračke pege, osećamo se loše kao da se u nama nakupilo previše štetnih stvari i voleli bismo da nas neko jednostavno „probudi“.

Kako se toga rešiti, odgovor donosi Skinage Collagen Elegance. U sastavu ovog kolagena ne nalazi se šećer, ali se kriju MSMzeleni čaj i Q10. Molekule koje osiguravaju energiju organizmu, podstiču izlučivanje štetnih stvari i smanjuju upalne reakcije. Svim stanicama omogućuju bolje iskorišćavanje nutrijenata što doprinosi i rezultira revitalizacijom umornog tena i smanjenjem nepravilnosti na koži (uključujući akne i crvenilo). Zeleni čaj i Q10 nevidljivi su štitovi svih stanica našeg organizma ali i budilnici koji osiguravaju energiju.

Rezultat toga je revitalizirana i dubinski hidrirana koža, povećana energija organizma, smanjenje bora, čvrsta i jaka kosa. Yasenka Skinage Kolagen Elegans predstavlja više od brige za kožu!

Usudi se i ti da probaš i pusti neka te iznenadi energija bez šećera sa prijatnim ukusom crne trešnje. Učinkovit, jedinstven, elegantan i deo naše beauty rutine s hrvatskim potpisom – Kolagen Elegans.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite popust od 10% na vašu porudžbinu

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sva pitanja odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo rešili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.